Om fotograf Mads Eneqvist

Om fotograf Mads Eneqvist

Nogle ærlige ord

Lige siden jeg valgte at starte denne hjemmeside op, har mit klare mål været at fatte mig i korthed og lade billederne tale, mest fordi jeg er så edderbroderme dårlig til at forklare og fortælle om mig selv. De fleste af mine besøgende, kender det måske i forbindelse med oprettelse af netdating profiler.
- Måske det hér alligevel minder lidt om det?

Det er hvert fald ingen hemmelighed, at så langt tilbage jeg kan huske, har elsket fotografi, takket være min fantastiske barndom, hvor begge mine forældre var top kreative mediefolk med hang til notesblokke og Nikon kameraer.
De seneste år har jeg selv kæmpet for, at opnå samme succes på egen selvstændige hånd.

I dag er notesblokken dog skiftet ud med en Ipad og kameraet er et Canon.

Facebook

Hvad betyder egentlig noget for mig?

Havde jeg for 10 år siden vidst, at jeg skulle blive en eftertragtet fotograf til en masse umiddelbart ukendte menneskers nok allerstørste fest, deres bryllup, havde jeg ikke selv troet på det.
Men det er nu, hvad der er sket.
Jeg lærte hurtigt, at bryllupper er noget af det mest sjove, afslappende, spændende, tilført 100 % happiness.
Findes der noget bedre i verden, end at lade folk genopleve deres største dag i deres liv, på en flot og kreativ måde?
-Ikke hvis du spørger mig.

Mine fordomme omkring bridezillaer, stressede svigermødre og kedelige jobs, er i den grad blevet gjort til skamme.
Jeg lærte nemlig også hurtigt, at det nok kun er noget man kender fra Hollywood. Skulle du alligevel have en lille bridezilla i maven, så tøv ikke med at kontakte mig, jeg er sikker på vi nok skal få det sjovt.
Alligevel bliver jeg nervøs hver eneste gang jeg afleverer resultatet til kunden, trods det, at jeg inderst inde ved at det plejer at gå ret godt.


Claus og Lotte, gift i 2011
  • Kæreste med Kathrin, der tit er med som min dygtige assistent.
  • Bor på Østerbro og elsker det. Nyder at køre bil, så om du bor i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, gør det mig intet.
  • Forberedelse er key!
  • Har en gang fotograferet en koncert på Roskilde festivallens Orange scene, uden at proppe hukommelseskort i kameraet (Men det var også et Nikon)
  • Holder meget af, at møde nye mennesker og høre deres historie.
  • Bliver stolt hver eneste gang, et brudepar roser mig for mit arbejde.

*Læs hvad andre synes her http://weddingsby.me/udtalelser/

 

Jesper og Helle, gift i 2011