At forberede sig

At forberede sig

Søger du en dygtig bryllupsfotograf?

Igennem tiden har jeg naturligvis opbygget en forholdsvis stor erfaring, både med hvordan et bryllup forløber men også i forhold til hvordan jeg selv arbejder.
Jeg har erfaret at jeg gennemfører bedst  en stor opgave som et bryllup er, ved at forberede mig grundigt, hvad enten det så er det er til et lille hyggeligt bryllup på den lokale kro eller om det er et stort prægtigt bryllup på et slot. For mig er opgaven den samme.

Med god og grundig forberedelse går det hele bare nemmere, både for mig og bestemt også for brudeparret.
Det hele bliver bare en sjovere, gladere og mere 'smooth' oplevelse. Derhjemme fra har jeg lært at man kommer længst med ærlighed, humor og godt humør.

flotte-bryllups-billeder-1-2

I mine øjne bør brudeparret ikke bekymre sig om noget den dag. Den skal nydes, fordi den er overstået før man ved det. Det er også derfor billeder fra denne dag er så vigtig.

Der er mange detaljer som skal være på plads og det er for mange deres største dag i livet.
Derfor sætter jeg en ære i at få brudeparret til at føle sig tryg og ikke mindst som en del af fotograferingen, som jo faktisk er for deres skyld.

Fotografen må derfor aldrig i mine øjne sætte sig over parrets ønsker og ideer, sålænge det er inden for rimelighedens grænser naturligvis.
Fotografen gerne vejlede og komme med forslag til hvordan parrets ideer og ønsker kan gøres endnu bedre. Personligt jeg har det bedst når alle har samme fælles mission, og når jeg har det bedst så er chancen også større for at billederne bliver fantastiske (det gør de naturligvis altid 🙂 )

354Y3624-website

Jeg tager altid et personligt møde på forhånd, hvis ikke det kan lade sig gøre, så bliver det enten via fx. Skype eller på telefonen.
Der vil vi gennem gå alle de vigtige detaljer som I ønsker.

Vi aftaler hvor bryllupsportrætterne skal 'skydes', det kan være at I allerede kender nogle steder, ellers kan jeg helt sikkert også finde nogle i nærheden.
Jeg fortæller om min måde at arbejde på og vi føler om kemien passer. Det er nemlig vigtigt at man har en eller anden form for kemi. I virkeligheden føler jeg det er et privilegium at komme tæt på folk som oplever deres største dag. Derfor er kemi og respekt en vigtig del af bryllupsfotografering. Hvertfald hos mig!

Nogle dage før bryllupsdagen tager jeg ud til kirken og stedet eller stederne hvor vi vil fotografere. Da regn jo kan forekomme, har jeg gerne et eller flere alternativer hvis det uheldige skulle ske. Men oftest går det, og i min verden kan man sagtens skabe smukke billeder i regnvejr.
Omvendt er det dog ikke altid lige sagen for bruden at blive gennemblødt hvis det skulle være så voldsomt.

354Y5723-website